Startup olimpia: Budapesten folytatódik a történet

Először jön Magyarországra a Get in the ring!, Szállj be a ringbe! nemzetközi startup olimpia, amelynek budapesti fordulóját október 22-én rendezik – közölte a magyarországi versenyt szervező Enterprise Hungary Nonprofit Kft.

LR
2014. 10. 19. 6:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A versenyzőknek a showszerű fordulók során különböző témákban, rövid ideig tartó érvelési menetekben kell bizonyítaniuk és a legmeggyőzőbben prezentálniuk válaszaikat a szakmai zsűri, a befektetők és a 200 fős közönség előtt.

Az európai Erasmus Vállalkozói Központ kezdeményezésére a 2009-ben indult versenyeken a legígéretesebb induló vállalkozók és leendő befektetőik találkoznak.

A résztvevőknek két, nemzeti és regionális válogatón kell továbbjutniuk ahhoz, hogy kijussanak a nemzetközi döntőre, amelyet november 21-én tartanak Rotterdamban, Hollandiában. A magyar válogató legjobb versenyzőire 23 000 euró összértékű díj vár.

A Get in the ring! koncepciója szerint az induló vállalkozásoknak olyan elkötelezett követőkre, rajongókra van szükségük, akik hajlandóak forrásaikat, tudásukat, kapcsolataikat és idejüket a vállalkozás befutása érdekében mozgósítani. Idén 64 országból több mint 2000 startup cég vesz részt a versenyben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.