Remek hír Róma szerelmeseinek

Róma és Budapest között indít járatot a jövő nyári szezonban az International Airlines Group (IAG) diszkont légitársasága.

BuL
2014. 11. 05. 20:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapest Airport tájékoztatása szerint a gépek március 27-től heti háromszor közlekednek Budapest és Róma-Fiumicino között. Emellett az idén nyáron bevezetett barcelonai járat is elindul a jövő nyári szezonban, amely idén év végén az ünnepek alatt is közlekedik Budapestre.

A Vuelinget 2004-ben alapították, jelenleg több mint száz járatot üzemeltet Európába, a Közel-Keletre és Afrikába 91 gépes flottájával, amely az Airbus A320-as típuscsaládjából áll. A British Airways és a spanyol Iberia légitársaságok tulajdonosa, az International Airlines Group (IAG) 2013-ban vásárolta fel, miután a Vueling összeolvadt egy spanyol versenytársával, a Clickairrel. A diszkont formában működő társaság a közelmúltban nyitotta meg második bázisát Rómában.

Kedden a skandináv SAS jelentette be, hogy új járatot nyit a magyar főváros és Stockholm között a 2015-ös nyári szezonban, a gépek szintén hetente háromszor közlekednek majd.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.