Kitolták az agrárkamarai határidőket

Augusztus 15-ig lehet befizetni a tagdíjat, és a késedelmes bevallásra is eddig van lehetőség.

MTI
2015. 07. 29. 13:35
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás szerint szintén a jelzett időpontig van lehetőség késedelmes bevallásra: azok a kamarai tagok, akik ez év június 30-ig nem tettek bevallást, de azt legkésőbb augusztus 15-ig pótolják, a fizetendő tagdíj 10 százalékának megfelelő késedelmi pótlékot kell megfizetniük a tagdíj mértékével egyidejűleg.

A NAK felhívja tagjai figyelmét, hogy bevallás hiányában a kamara ügyintéző szervezete a tagot a rendelkezésre álló adatok alapján sorolja tagdíjfizetési osztályba. A tagdíj mértéke ebben az esetben természetes személyeknél nem lehet kevesebb évi 10 ezer forintnál, más személy, szervezet esetében pedig évi 50 ezer forintnál, továbbá pótlékot is kivethetnek – jelzi a közlemény.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.