Giró-Szász cégének hírei szólnak a rádiókban

Jelenleg 31 médiaszolgáltató 49 frekvencián veszi igénybe a szolgáltatást.

MNO
2016. 02. 12. 9:55
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MTVA Facebookon válaszolt egy újságírói kérdésre azzal kapcsolatban, hogy a Strategopolis Kft. mennyi pénzért készít hírblokkokat kereskedelmi médiumok számára az MTVA megbízásából.

A bejegyzésből kiderül: mind 2015-ben, mind az idei évben a szolgáltatás nettó ellenértéke havi 3,5 millió forint, melyből levonásra kerül 300 000 forint plusz áfa/hó bérleti díj. Mint írták, a cég hírblokkokat készít kereskedelmi rádiók számára történő értékesítés céljából.

A Hangos hírek szolgáltatás lényege, hogy napi 17 darab hírblokk készül reggel 6 és este 10 között, egyenként 2:50-3:10 perc hosszúságban – teszik hozzá.

Azt, hogy mely médiumoknak adják el a híreket, nem árulták el, de annyit közöltek: jelenleg 31 médiaszolgáltató 49 frekvencián veszi igénybe az MTVA szolgáltatását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.