Orbán Ráhel szállodát vehet

Egerszalókon már kész tényként kezelik Orbán Viktor lányának érkezését.

MNO
2016. 02. 25. 13:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hotelt működtető Szalók Holding Zrt. stratégiai felszámolását négy évvel ezelőtt rendelték el. A közben folyamatosan működő négycsillagos, 200 szobás szállodát 9 milliárd forint plusz áfával hirdették meg. Ugyan pletykáltak ukrán befektetők érkezéséről, de az eladási pályázat lezárultáig, 2014 januárjáig senki nem jelentkezett – írja a 24.hu. Az ukrán érdekeltség elhalása után sokáig tényként kezelték, hogy Mészáros Lőrinc lesz a vevő, a portál is úgy értesült, hogy az üzletember elgondolkodott, hogy megvegye az egerszalóki szállót.

Időközben a Hvg.hu megtudta, hogy az Orbán-kormány központosítást tervez a turizmusban. A folyamat első lépcsője lehet, hogy Rogán Antal saját minisztériumának előterjesztését a turizmus iránt igencsak érdeklődő Orbán Ráhel és az országimázs számára oly fontos Andy Vajna társaságában ismertette. Nem is meglepő ezek után a 24.hu azon értesülése, miszerint a Szalók Holding Zrt. esetében már nem Mészáros Lőrinc a befutó, hanem a miniszterelnök lánya.

A portál megkereste Havasi Bertalant, a kormányfő sajtófőnökét a szállóval kapcsolatban, de válaszul csak annyit kaptak, hogy valószínűleg rossz helyre írtak. Mindenesetre a szálloda egyik alkalmazottja szerint már kész tényként kezelik Orbán Ráhel érkezését.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.