Vége a Tesco Mobile-nak

Az ügyfeleket a Vodafone kapja, a tarifák nagy része megmarad.

MTI
2016. 02. 24. 7:33
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A napilap szerdai számában megjelent cikk szerint a Tesco által az ügyfeleknek küldött tájékoztató levélből kiderül: a Tesco-Global Áruházak Zrt. és a Vodafone Magyarország Zrt. által közösen létrehozott, saját számmezővel is rendelkező szolgáltató ügyfelei április közepétől a Vodafone-hoz kerülnek át.

A cikk szerint április 1-jétől már új előfizetést sem lehet kötni a Tesco Mobile-nál, április 5-től a szolgáltatás átadásáig pedig nem lehet majd egyenlegfeltöltést vásárolni a meglévő feltöltőkártyás tarifákhoz. Az ügyfelek átadás-átvétele április 6–16. között zajlik, a váltást követően az előfizetők sms-t kapnak a Vodafone-tól a változatlanul megmaradó telefonszámukra.

A szolgáltatóváltás után egyes tarifák továbbra is elérhetők maradnak, bizonyos opciók és feltételek ugyanakkor megszűnnek. Így például marad a Dupla és a Kedvenc tarifa, akárcsak a roamingkedvezmények, de megszűnik a Clubcard és az Ingyenpercek opció.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.