Nem borozót nyitnak a Várban Matolcsyék

Hanem borkereskedést – közölte a Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány.

MNO
2016. 03. 02. 16:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Étterem, kávézó, angol nyelvű könyvesbolt és magyar borokat bemutató szakbolt (tehát nem borozó) kap helyet a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bankhoz (MNB) kötődő Pallas Athéné Domus Animae Alapítvány által létrehozandó doktori iskola épületében – olvasható a szerkesztőségünknek is megküldött sajtóközleményben.

A kommüniké felidézi: az alapítvány az évek óta üresen álló régi budai városháza épületében hoz létre angol nyelvű doktori iskolát, a felújítás befejezése 2016 végén várható. A doktori iskola otthonául szolgáló emeleten és a tetőtérben kutatóműhelyek jönnek létre. A földszint és a pince mindenki számára nyitott, e két szinten nyílnak a fent említett létesítmények.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.