Rohamosan fogy az eszközkezelő kerete

Február végéig 32 ezer ingatlant fogadott be a szervezet, már csak háromezer bedőlt hitelesnek van hely.

MTI
2016. 03. 10. 9:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap azt írja, hogy február végéig 32 ezer ingatlant fogadott be a szervezet, így már csak háromezer bedőlt hitelesnek van hely.

A pénzügyi teljesítés eddig 22,3 ingatlan esetében zárult le, a kilakoltatástól viszont már azoknak sem kell tartaniuk, akiknek befogadták a kérelmét, hiszen az eljárás elindulása azonnal felfüggeszti a végrehajtásokat.

A szervezet segítségével az utóbbi években lényegesen több adós szabadult meg az ingatlanától és a hitelétől, mint más módon: a bankok alig félezer, maguk az adósok több mint 4500 ingatlant adtak el 2013 és 2015 között, míg az eszközkezelő csaknem 20 ezer ingatlant vásárolt meg.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.