Megveheti a Verzion a Yahoo-t

A mobil távközlési konszern 4,8 milliárd dollárt fizethet az internetes szolgáltatóért.

MTI
2016. 07. 25. 7:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Bloomberg hírügynökség és a Wall Street Journal beszámolója szerint az üzletet hétfőn még az amerikai tőzsdei nyitás előtt be fogják jelenteni.

A Yahoo eladásáról hónapok óta folyó tárgyalások során az eseményeket nyomon követő szakértők szerint a Verizon a legesélyesebb pályázó. Az internetes szolgáltató megvásárlása iránt a Verizon mellett megfigyelők szerint még az AT&T távközlési konszern, illetve befektetési alapok is érdeklődtek.

A Verizon mobil távközlési cég szakértők szerint saját AOL internetes szolgáltatása és a Yahoo összevonásával kíván a Google és a Facebook méltó versenytársává válni az online hirdetési piacon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.