Az oroszok tudják, mikor szűnik meg a kötvénybiznisz

Az orosz Immigrant Invest honlapján ugyanis az olvasható, hogy a program december 27-én, kedden zárul.

MNO
2016. 11. 03. 19:56
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Index szúrta ki, hogy az egyik, oroszoknak Oroszországon kívüli letelepedési lehetőségeket és állampolgárságokat áruló ügynökség tudni véli, hogy mikor szűnik meg a letelepedési kötvény. Az Immigrant Invest honlapján ugyanis az olvasható, hogy a program december 27-én, kedden zárul.

A hivatalos dátum egyelőre nem ismert, az Index okfejtése szerint amiatt tétovázik a kormány, hogy minimalizálja a veszteségeket. Két nappal ezelőtt írtuk meg, hogy annak ellenére, hogy bejelentették a program megszűnését, továbbra is hirdetik a letelepedési kötvényeket külföldi oldalakon. Nem kizárt, hogy a bezárás hírére valószínűleg minden korábbinál jobban felpörgött a magyar államnak részben kiszámolható, de jelentős részben be sem látható károkat okozó program.

Az Arabianbusiness.com nevű oldalon például egy fizetett hirdetés hívja fel a figyelmet arra, hogy a magyar miniszterelnök szerint még nem döntöttek arról, hogy megszüntetik a letelepedési kötvényeket az alkotmánymódosításról szóló november 8-i szavazás után.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.