Meghalt az OTP internetes szolgáltatása

Ahogy egy hónappal ezelőtt, úgy pénteken is akadozik a netes bankolás és a netes fizetés.

Szabó Dániel
2016. 11. 04. 13:03
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pénteken délután több felhasználó is a Direktnet leállásáról számolt be. Volt, akit egyáltalán nem engedett be a rendszer, másoknak azután állt le, amikor már betöltött a felület. Emellett akadozik az internetes bankkártyás fizetési rendszer és a bank mobilapplikációja is.

Az Index érdeklődésére telefonon megerősítették, hogy hibák vannak a rendszerrel. Az ügyintéző részleges leállásnak nevezte a problémát. Azt nem tudta megválaszolni, hogy mi lehet a probléma forrása, illetve mikorra várható, hogy visszatérnek a normális kerékvágásba.

Legutóbb egy hónapja volt hasonló leállás, akkor öt órán át nem működött a rendszer. Akkor technikai probléma miatt nem lehetett használni a szolgáltatásokat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.