Felszámoltatja svájci cégét az MNV-vezér

Szivek Norbert korábban tagadta, hogy ellenőrzése alatt tartaná a Zugban működő vállalkozást.

MN
2017. 06. 28. 15:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szivek Norbert korábban tagadta, hogy ellenőrzése alatt tartana egy céget, amely Zugban, a híres-hírhedt svájci offshore-paradicsomban működik, ám most felszámolja ezt az adóoptimalizáló vállalkozást – írja a Válasz.hu.

A Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) vezére a 24.hu összesítése szerint legalább 7,5 millió forintot keres havonta különböző tisztségei után, mivel főállása mellett számos kiemelt jelentőségű gazdasági társaságnál tölt be valamilyen tisztséget.

A Heti Válasz tavaly decemberben azt írta, Szivek állami megbízása után is megtartotta azt a Cretum Consult GmbH nevű társaságot, amely Zugban működik. Szivek ezt követően dupla pert indított a Heti Válasz kiadója ellen, ám az egy hónapja született jogerős ítéletek a lap állításait igazolták. A Válasz.hu szerint a svájci cégjegyzék immár arról is tanúskodik, hogy az MNV-vezér nemrég eldöntötte, felszámoltatja a zugi Cretum Consult GmbH-t.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.