Nagy üzlet volt a vizes vb a Szerencsejáték Zrt.-nek is

A vízilabdadöntőre negyedmillióan fogadtak, de csak kevesen tippeltek jól.

MN
2017. 08. 03. 4:38
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Több mint 4,4 millió fogadást kötöttek a Szerencsejáték Zrt.-nél a budapesti vizes világbajnokság versenyszámaira, és a fogadók összesen 920 millió forintot nyertek – írja a Magyar Idők.

A Szerencsejáték Zrt. adataiból kiderül, hogy a többség a vízilabda iránt érdeklődött, a meccsekre 3,8 millió alkalommal fogadtak, az úszószámokra pedig valamivel több mint 600 ezer fogadás érkezett. A legjobban várt összecsapás a Magyarország–Horvátország férfi-vízilabdadöntő volt, amelyre majdnem negyedmillióan fogadtak, a végül aranyérmes Horvátországra viszont száz fogadóból átlagosan csak négy tett.

Úszásban Hosszú Katinka számított favoritnak, egyik számára, a 200 méter női gyorsúszásra 60 ezren fogadtak, és a 200 méteres férfipillangóra is 40 ezer fogadást kötöttek, minden bizonnyal Cseh László szereplése miatt.

A legnagyobb nyereményt – kiegészítő fogadásokkal kombinálva – a magyar–görög férfi-vízilabdameccs után fizette ki a Szerencsejáték Zrt., a nyertesek együttesen 50 millió forintot tehettek zsebre.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.