Indul az országos házhoz szállítás az IKEA-nál

Bevezette online vásárlás szolgáltatását a bútoráruház-lánc.

MN
2018. 02. 05. 18:16
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bevezette online vásárlás szolgáltatását az IKEA, ami azt jelenti, hogy a társaság termékei már nemcsak az áruházakban, hanem online országos házhoz szállítással is elérhetők – írja a Napi.hu.

A bútoráruház-lánc a portállal közölte: a termékek továbbra is kaphatók lesznek az áruházakban, illetve online rendeléssel és áruházi átvétellel is lehet vásárolni. További részleteket február 22-én árulnak majd el a szolgáltatásról.

A portál úgy tudja, eredetileg 2017 szeptembertől lett volna használható az online rendelés és házhoz szállítás, ám az indulás késlekedett. A bútoráruház-lánc webshopjában az online megrendelt termékek áruházi átvételét a „kattints, és vedd át” szolgáltatás teszi lehetővé, amelynek díja háromezer forint. A házhoz szállítást biztosító „kattints, és kiszállítjuk” funkció 7990 forinttól vehető igénybe.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.