Letöri a tojás árát az egyik élelmiszerlánc

Tartósan 12-17 százalékkal csökkentette a termék ellenértékét a Lidl Magyarország.

MN
2018. 02. 05. 16:09
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Árzuhanás jön a magyar boltokban – írja a tojás árának nagymértékű csökkentéséről a Pénzcentrum. A pénzügyi portál cikke szerint üzleteiben a Lidl Magyarország hétfőtől tartósan és jelentősen, 12-17 százalékkal vitte le a tojás fogyasztói árát. 

A 10 darab M-es tojás február 5-étől 449 forintért kapható a cég áruházaiban, míg a 30 darabos kiszerelés ugyanebben a méretben 1249 forintért. Legnagyobb mértékben, 17 százalékkal a 18 darabos M-es tojás fogyasztói ára mérséklődik 779 forintra, 10 darab L-es tojás pedig 549 forintért vásárolható meg.

Mint a multilánc kommunikációs vezetője a portállal közölte, kiemelten fontosak számukra a hazai beszállítói partnerek, az áruházlánc büszke arra, hogy kizárólag magyar tojásokat forgalmaz. Egyben bízik benne, hogy az árcsökkenés a kiváló minőségű magyar tojások még szélesebb körben történő fogyasztására ad lehetőséget.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.