Érdekes húzással rukkolt elő a Spar

Új akciót indított a vállalat.

Forrás: Világgazdaság2024. 04. 26. 16:10
SPAR
Spar élelmiszerbolt. Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem tudni, hogy azért, mert a tavalyi évet veszteséggel zárta vagy egyéb okból, de bárhogy is, a Világgazdaságot nemrég arról tájékoztatták, hogy csütörtöktől új akciót indított a vállalat Magyarországon. 

Ennek lényege, hogy akár hat százalékot is engedhetnek a vásárlás összegéből, persze van néhány feltétel. Április 25-től háromszáz forintos kuponkedvezményt adnak a kasszáknál, ha a vásárlás összege eléri legalább az ötezer forintot. Az engedmény tehát a legjobb esetben hat százalék, és a SPAR-, valamint az Interspar-üzletekben is érvényesíthető – részletezi a portál

Hangsúlyozzák, a kapott kedvezmény a következő hét csütörtöktől váltható be.

A promóció hat hétig tart. Mostanában egyébként elég forró a levegő a Spar háza táján, van egy kisebb összetűzésük a magyar kormánnyal, de úgy tűnik, ez nem szegi a vállalat kedvét. A részletekről alább olvashat. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.