Digitális közbeszerzéseken nyert a 4iG

A vállalat azt is közölte, hogy a keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket.

Magyar Nemzet
2020. 07. 16. 17:56
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sikeresen szerepelt két tenderen a 4iG tőzsdei informatikai cég, amelyek a Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. által a Megjelenítő eszközök beszerzése és kapcsolódó szolgáltatások teljesítése tárgyban kiírt közbeszerzési eljárás részei – közölte a 4iG a tőzsde honlapján.

A két részajánlati körben két keretmegállapodás megkötésére irányuló közbeszerzési eljáráson az egyik részben négy különböző, a másik részben öt különböző közös ajánlattevői konzorciumot hirdettek ki nyertesként.

A vállalat azt is közölte, hogy a keretmegállapodás nem biztosít automatikus megrendeléseket, ami azt jelenti, hogy az intézményi igények alapján az egyes konkrét beszerzéseket újra versenyeztetni fogják a bejutott konzorciumok között.

A keretmegállapodás maximális mennyisége az 1. rész tekintetében projektorok és kiegészítők: maximum 34 750 darabos mennyiség, a 2. rész tekintetében interaktív táblák: maximum 3700 darabos

mennyiség – tájékoztattak a BÉT-en.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.