Keresés
Magyar Nemzet
2021. július 31., szombat, Oszkár napja
HÍR TV - Publi CafeFajgyűlölő politikust támogat Gyurcsány.
Gazdaság
A cikk emailben történő elküldéséhez kattintson ide, vagy másolja le és küldje el ezt a linket: https://magyarnemzet.hu/gazdasag/gyorsabban-erheto-el-kaposvar-az-m7-esrol-9937229/

Gyorsabban érhető el Kaposvár az M7-esről

Tovább csökken a menetidő a somogyi megyeszékhely és az M7-es autópálya dél-balatoni szakasza között, június 15-én ugyanis megkezdődik a kétszer kétsávos R67-es gyorsút Kaposfüredet elkerülő szakaszának építése. A 3,14 kilométerrel megnövelt R67-esnek nemcsak a somogyiak örülhetnek majd, hanem azok a pécsi és szigetvári autósok is, akik Kaposváron áthaladva igyekeznek elérni az M7-es autópályát vagy a dél-balatoni települések valamelyikét.

– Gyorsabb és biztonságosabb lesz a közlekedés Kaposvár és az M7-es sztráda között, javul a megyei jogú város megközelíthetősége, és ezzel a régió versenyképessége – közölte lapunkkal Gelencsér Attila, a kaposvári térség országgyűlési képviselője. – Május 10-én a munkaterület átadásával elkezdődött a lőszermentesítés, a humusz leszedése és a régészeti feltárás, így nincs akadálya az építkezés megkezdésének. A csaknem nyolcmilliárd forint összköltségű beruházás kivitelezője a Duna Aszfalt, az elkerülő úton óránként 110 kilométeres sebességgel lehet majd haladni – tette hozzá a politikus. Az útépítés befejezését 2023 áprilisára tervezi a kivitelező.

2023-ra könnyebb lesz elérni a sztrádát Kaposvárról (képünk illusztráció)
Fotó: MTI/Varga György

A már csaknem teljesen megújult 67-es az ország egyetlen olyan útja, amelynek egy rövid zenélő szakasza is van. A tervezők ötletességének köszönhetően az aszfalt felső rétegén kialakított rovátkákon való áthaladás közben különböző magasságú hangok hallhatók, amelyek magassága a barázdák mélységétől és egymástól való távolságától függ. Az útról felszűrődő zene a Republic együttes 67-es út című száma.

Csak egy kattintásra van attól, hogy ne maradjon le a Magyar Nemzet mérvadó híreiről!

IDE kattintva feliratkozhat hírlevelünkre, mi pedig napi két e-mailben elküldjük Önnek legfontosabb cikkeinket. (Ez a szolgáltatás ingyenes!)

Elégedettség

Milák: Örülök, hogy jól megkergettem a világcsúcstartót
Az olimpiai bajnok magyar úszó kétszázon csak magával versenyzik, százon viszont van ellenfele, akit le szeretne győzni.

Antiszemita szereplő

Nem válaszol kérdésünkre a DK: miért egy nácit támogat Szegeden?
Továbbra is kérdés, a DK miért támogat fajgyűlölő jelöltet a baloldali előválasztáson a jobbikos Tóth Péter személyében.
Egy üldözött utcazenész, aki időnként Szakcsi-Lakatos Bélával lép fel
Az erősítőjén ülve villanyciterán játszó Ökrös Zoltán Sztojka régi bútordarabnak számít Budapest fontosabb terein. Az utcazenészt megjelent CD-je kapcsán kerestük fel a Margit híd közelében.  

Poszt-trauma

Hamilton perfekt magyar és térdepel
A végén még megérjük, hogy ez a tájékozatlan autóversenyző beszáll a Jobbik kampányába is.

Poszt-trauma

Karácsonynak megüzenték…
Feri meg nemsokára bemondja az ATV-ben, hogy Gergő körül fogy a támogatás.

Poszt-trauma

Lukácsi Katalin beütötte az utolsó szöget is az ellenzék koporsójába
Leégett az ellenzék.

Aktuális

Minden eddiginél rohamosabb ütemben olvad a jég Grönlandon
Egy közelmúltbeli tanulmány szerint az 1990-es évek közepe óta a Föld 28 ezer milliárd tonna jeget veszített.

Fricz Tamás blogja

Gyurcsány, tudod, hol kezdődik a tahóság?
Az őszödi hazudozó stílusa leginkább a külvárosi vásott figurák stílusára hajaz.
Vissza az oldal tetejére
Tisztelt olvasóink!
A Magyar Nemzet teljes archívumának feltöltése folyamatban van. Hamarosan az összes korábbi cikk elérhető lesz, addig szíves türelmüket kérjük.
a Magyar Nemzet szerkesztősége

Ne maradjon le, legyen mindig naprakész, iratkozzon fel a Magyar Nemzet hírlevelére!