Hol vagy, Kajla?

A Magyar Turisztikai Ügynökség idén nyáron is folytatja Hol vagy, Kajla? kampányát. Első lépésként elindult a Kajla makett című játék, melyben az ország egész területéről húsz nevezetesség makettjét építhetik meg a gyerekek.

Magyar Nemzet
2020. 06. 27. 13:57
Kajla kampány
Kreatív családi játék indult Magyarország turisztikai látványosságainak megismertetésére Forrás: MTÜ
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A magyar vizsláról, Kajláról elnevezett kreatív és szórakoztató játékban a családok az erre a célra létrehozott weboldalon díjmentesen igényelhetnek egy-egy makettcsomagot, amely olyan kártyákat tartalmaz, amelyekből 3D-ben összeállítható egy-egy kiemelt hazai nevezetesség.

Kreatív családi játék indult Magyarország turisztikai látványosságainak megismertetésére
Fotó: MTÜ

A játék lényege, hogy a Magyar Posta közreműködésével házhoz szállított makettek összeállítása után a gyerekek azokról kreatív fényképeket készítsenek – akár egyedi díszítéssel, háttérrel vagy mesés környezetbe helyezve az elkészült nevezetességet, majd a művet tegyék közzé a kampány weboldalán. (Arra is van lehetőség, hogy a szüleik segítségével a gyerekek otthonról letöltsék a maketteket és kinyomtassák azok elemeit, így bárki összerakhatja akár mind a húsz nevezetességet.)

A cél az, hogy minél többen megismerjék és megjegyezzék Magyarország csodáit.

A közzétett fotók beküldői további maketteket kapnak ajándékba. A legszebb fotók feltöltői pedig fődíjként egy óriási Magyarország-térképet és egy teljes, a térképre helyezhető, húszdarabos makettszettet kapnak ajándékba.

A játék július 15-ig tart, addigra Kajla már újabb meglepetéssel készül – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.