Kedvezményes állatkerti belépő augusztusban

Az akció a közoktatási és felsőoktatási diákbérletre egyaránt érvényes, így minden fiatal állatbarát kedvező feltételek mellett kapcsolódhat ki a fővárosi állatkertben.

Magyar Nemzet
2021. 07. 30. 14:23
Basa István
Budapest, 2020. március 31. Basa István munkatárs sétál a Huba nevű uhuval, mellette egy tőkésréce tojó a koronavírus-járvány miatt nem látogatható Fővárosi Állat- és Növénykertben 2020. március 31-én. MTI/Kovács Attila Fotó: Kovács Attila
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) kalandos nyári programra hívja a közösségi közlekedést használó diákokat: az augusztus során érvényes diákbérletekkel kedvezményes árú belépőjegyet lehet váltani hétfőnként a Fővárosi Állat- és Növénykertbe.

A közlekedési vállalat az akciót a Több mint bérlet kampánysorozatában hirdette meg. Mint írják, ennek keretében a nyár utolsó hónapjában is megéri BKK-bérletet venni, mivel

az augusztus 1. és 31. között érvényes diákbérlettel kedvező áron, egységesen kétezer forintért lehet belépőjegyet vásárolni

a Fővárosi Állat- és Növénykertbe a hónap minden hétfőjén.

A szünidő utolsó hónapjában a diákoknak akciós az állatkerti belépés Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet

A kedvezményt minden 14. életévét betöltő diák igénybe veheti, abban az esetben, ha a pénztárnál felmutatja az érvényes diákbérletét és diákigazolványát. Az akció a közoktatási és felsőoktatási diákbérletre egyaránt érvényes, így az idősebb állatbarátok is kedvező feltételek mellett kapcsolódhatnak ki – jelezte a BKK.

A kedvezmény 2021. augusztus 1-jétől 30-ig, hétfőnként vehető igénybe az augusztusban érvényes diákbérlet felmutatásával, helyszíni jegyvásárlás esetén.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.