Kommunikációért Nívódíjat kapott a Magyar Nemzet szerkesztősége

Átadták az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit Magyar Mezőgazdasági Múzeum épületében.

Magyar Nemzet
2020. 09. 09. 13:05
Érték és Minőség Nagydíj díjátadó
Budapest 2020.09.09. Érték és Minőség Nagydíj díjátadó A képen: Kiss Gergely a Magyar Nemzet gazdaság rovatának vezetője és Latorcai János Országgyűlés alelnöke Fotó: Éberling András/Magyar Nemzet
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ma adták át az Érték és Minőség Nagydíj pályázat kitüntetéseit a Magyar Mezőgazdasági Múzeum épületében, a Vajdahunyad várában. Az idén a védjegyhasználatot és a kitüntetést 33 pályázó 39 pályázata érdemelte ki, a gazdaság szinte teljes palettáját felölelő, negyven főcsoport több mint száz témakörében meghirdetett megmérettetésen. Kiss Károlyné Ildikó, a pályázati rendszer alapítója elmondta: a védjegy mára széles körben elterjedt, megtestesíti és kifejezi Magyarország elismerését, elkötelezettségét az értékek és a tanúsított minőség iránt. Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke, a rendezvény fővédnöke hangsúlyozta: a nagydíj védjegye azért is kulcsfontosságú, mert objektív mérőszámok alapján igazolja a díjazott termékek és szolgáltatások kiváló minőségét. Ez elősegíti a tudatos fogyasztást, a hazai termékek vásárlásával pedig a magyar vállalkozásokat és a magyar gazdaságot is támogatjuk. A járvány nyomában kialakult válság is megmutatta, hogy erre nagy szükség van – tette hozzá. Az idén az Érték és Minőség Nagydíj pályázat Kommunikációért Nívódíját adományozták a Magyar Nemzet szerkesztőségének, a magyar gazdaság értékeinek és a pályázat eseményeinek a közvetítéséért. Az elismerést Kiss Gergely, a lap gazdasági rovatának vezetője vette át Latorcai Jánostól. Szintén nívódíjat kapott az InfoRádió és a Híradó.hu szerkesztősége.

Kiss Gergely, a Magyar Nemzet gazdasági rovatának vezetője és Latorcai János, az Országgyűlés alelnöke

Fotó: Éberling András/Magyar Nemzet

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.