Sürgősen orvos kell az adóhivatalba

Az orvosi, szakmai tudás mellett diplomatikus magatartást, fejlett társas és érzelmi intelligenciát is elvárnak a jelentkezőktől.

Jakubász Tamás
2021. 03. 08. 10:03
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sok ezer embernek ad munkát a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a hatalmas szervezetben pedig adott esetben a legkülönfélébb szaktudásra lehet szükség. Jól példázza ezt a hatóság egyik friss felhívása, amelyben orvost keresnek.

Eszerint a NAV határozatlan időre és teljes munkaidőben alkalmazna orvost, ám a hivatal komoly elvárásokat támaszt a jelentkezőkkel szemben. Természetesen a megfelelő orvosi, szakorvosi végzettség elengedhetetlen, ezen felül pedig előny, ha a pályázó szorgalmas, pontos, felelősségteljes és lelkiismeretes, emellett jól kezeli a konfliktusokat. Lényeges továbbá

a problémamegoldó képesség, a lényeglátás, a kapcsolatteremtés, a szabálykövetés, a diplomatikus magatartás, valamint a fejlett társas és érzelmi intelligencia.

A legfontosabb feladat, aminek az ellátására szerződtetné a NAV az érintett szakembert, nem más, mint felnőtt háziorvosi tevékenység végzése.

Akit érdekel a lehetőség, annak érdemes csipkednie magát,

a jelentkezési határidő ugyanis március 8-án, vagyis ma lejár.

Az értékeléssel pedig szerdára végeznek is a NAV-ban. A sietségnek az az oka, hogy április elsején már kezdenie is kell az orvosnak.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.