Felrobbant és kigyulladt egy busz a svéd fővárosban

Felrobbant és kigyulladt egy csuklós busz a svéd főváros, Stockholm belvárosában vasárnap délelőtt, a jelek szerint baleset történt, nem terrorcselekmény – jelentette a helyi sajtó.

Forrás: MTI2019. 03. 10. 15:16
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Aftonbladet című helyi lap azt írta, hogy a sofőrt kórházba szállították, senki más nem sérült meg.

Carina Skagerlind, a rendőrség szóvivője azt mondta az újságnak, hogy egy földgázzal üzemelő, használaton kívüli busszal történt a baleset, amelynek idején nem tartózkodtak utasok a járművön.

A helyszínen készült fényképfelvételeken és videókon az volt látható, hogy járművet lángok és sűrű, fekete füst lepi el.

A fővárosi tűzoltókat és mentőket helyi idő szerint fél 12-kor riasztották.

A hatóságok szerint a busz nekiütközhetett egy alagutat védő magaslati akadálynak, és emiatt következett be a robbanás a központi Norrmalm kerületben, nem messze a központi pályaudvartól.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.