Menczer Tamás: Nincs két baloldal, egy baloldal van

Hazugok, tolvajok, seftesek – mondta az államtitkár a cigarettacsempészés közben lebukott MSZP-s képviselővel kapcsolatban.

Magyar Nemzet
Forrás: FACEBOOK2020. 12. 12. 16:42
„Az egyéni szabadság nem írhatja felül a közösség érdekeit” Fotó: Kurucz Árpád
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ahogy arról korábban a Magyar Nemzet is beszámolt, cigarettát akart csempészni az ukrán határon egy volt MSZP-s képviselő, Legény Zsolt. Az üggyel kapcsolatban a legújabb fejleményekről Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára beszélt közösségi oldalán.

– Legény Zsolt, az MSZP külügyi munkatársa a magyar–ukrán határon bukott le, az autója tele volt cigarettával. Legény azonban azt állítja, hogy nem tudja, hogyan került az autójába a cigaretta.

De még súlyosabb, hogy Legény Zsolt azt állítja, ő hívta a helyszínre a magyar konzulokat, és kért konzuli segítséget, ezzel is az ártatlanságát akarja bizonyítani. Azonban Legény Zsolt hazudik

mondta videójában Menczer Tamás. A magyar konzulokat az ukrán vámosok hívták ugyanis a helyszínre, mert már elkezdődött a vizsgálat megalapozott gyanúval.

– Nincs két baloldal, egy baloldal van. Hazugok, tolvajok, seftesek

jelentette ki a külügyi államtitkár, aki szerint minden baloldali pártvezetőnek nyilatkoznia kell az ügyben Jakab Pétertől Gyurcsány Ferencig.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.