Kiengedték a kórházból Bill Clintont

A 75 éves volt amerikai elnök urológiai fertőzés miatt kényszerült kezelésre.

MTI
2021. 10. 17. 18:00
Former President of Kosovo Atifete Jahjaga, former U.S. President Bill Clinton, Madeleine Albright, and President of Kosovo Hashim Thaci, walk during the 20th anniversary of the Deployment of NATO Troops in Kosovo in Pristina
KOSOVO-WAR/ANNIVERSARY Fotó: Reuters
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Elhagyta a kórházat vasárnap Bill Clinton korábbi amerikai elnök, visszatér New Yorkba, ahol a továbbiakban antibiotikumot fog szedni – közölte Clinton szóvivője útján kezelőorvosa. 

A 75 éves, demokrata párti Clinton, aki 1993 és 2001 között volt az Egyesült Államok elnöke, rendezvényen vett részt Kaliforniában, ahol urológiai fertőzés miatt volt kénytelen kórházba menni. Vasárnap felesége, Hillary Clinton korábbi külügyminiszter és szenátor oldalán, a saját lábán hagyta el az intézményt.

Korábban a CNN a kezelőorvosokra hivatkozva arról írt, hogy a volt elnök főleg a magánszféra megőrzése miatt került az intenzív osztályra. Úgy tudták, hogy jól reagált az antibiotikumokra, állapota pedig nem hozható összefüggésbe korábbi szívpanaszaival, illetve koronavírus-fertőzéssel.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.