Novák Katalin: A bajor CSU továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt

A Fidesz alelnöke a CSU vezető politikusaival tárgyalt Münchenben. Mint mondta, a partnerek azt is érzik, milyen fenyegetést jelent az egyesült baloldal Magyarországon.

Magyar Nemzet
Forrás: MTI2021. 10. 20. 21:30
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A bajor Keresztényszociális Unió (CSU) továbbra is természetes partnerének tekinti a Fideszt, és készen áll az együttműködés folytatására – jelentette ki Novák Katalin Münchenben szerdán.

A családokért felelős tárca nélküli miniszter, a Fidesz alelnöke a CSU vezető politikusaival a bajor tartományi fővárosban folytatott tárgyalásait értékelve az MTI-nek elmondta: a bajor kormánypártban tudják, hogy Magyarországon a Fidesz az a jobbközép erő, amellyel érdemes együttműködni, és azt is értik és érzik, hogy milyen fenyegetést jelent az egyesült baloldal Magyarországon.

A baloldaltól a liberálisokon és a zöldeken át egészen a volt szélsőjobboldalig terjedő magyarországi egyesült ellenzék a CSU álláspontja szerint mindannyiunk számára komoly fenyegetést jelentene, ha hatalmi pozícióba kerülne – mondta Novák Katalin.

Borítókép forrása: Novák Katalin Facebook-oldala

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.