Orbán Viktor Madridban majd Párizsban tárgyal

Orbán Viktor miniszterelnök Madridban megkezdte tárgyalásait. Péntek este elsőként a jobboldali Vox párt elnökével egyeztetett – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hozzátéve: Orbán Viktor szombaton Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel folytat megbeszélést.

Forrás: MTI2022. 01. 28. 20:41
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a Vox elnökének megbeszélésére,

a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása, valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt.

Szombaton plenáris ülést tartanak az európai jobboldalhoz tartozó pártelnökök, majd Orbán Viktor Párizsba utazik, ahol Nicolas Sarkozy korábbi francia köztársasági elnökkel tárgyal

mondta Havasi Bertalan.

Borítókép: Orbán Viktor miniszterelnök (jobbra) és Santiago Abascal, a spanyol Vox párt elnöke az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően tartott megbeszélésükön (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.