időjárás 1°C Ambrus 2022. december 7.
logo

A szankciók miatt ki kell vezetni a benzinárstopot

Nem tetszik az Adidasnak Kanye West „White Lives Matter” feliratú pólója

Magyar Nemzet
2022.10.07. 14:29 2022.10.07. 14:56
Nem tetszik az Adidasnak Kanye West „White Lives Matter” feliratú pólója

Nem sokkal azután, hogy Kanye Westtel a párizsi divathéten bemutatta új pólóterveit, az Adidas bejelentette, felülvizsgálják a rapper-divattervezővel majdnem egy évtizede megkötött partneri megállapodásukat – írja a BBC. A sportruhamárka nem indokolta meg a döntését, de azt közölte, hogy 

a sikeres partnerségek a kölcsönös tiszteletben és a közös értékekben gyökereznek.

Az Adidas a BBC-vel azt közölte, hogy a helyzet magánjellegű megoldására tett többszöri erőfeszítéseket követően döntöttek úgy, hogy felülvizsgálják a partnerséget. Csütörtöki közleményében a német cég úgy fogalmazott: 

Többször is kísérletet tettünk arra, hogy megoldjuk a helyzetet négyszemközt, sajnos sikertelenül, ezért arra jutottunk, hogy felülvizsgáljuk a partnerségünket Kanye Westtel. A felülvizsgálat idején továbbra is közösen menedzseljük a közös termékeinket

Kanye az elmúlt időszakban többször is támadta az Adidast, mert szerinte a márka lenyúlja a YEEZY dizájn ötleteit, amelyhez a rapper az arcát adta, és olcsóbb, az Adidas márkanév alatt kihozott termékekhez használják fel őket. 

Borítókép: Candace Owens jobboldali influenszer és Kanye West rapper (Forrás: Twitter)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.