Bíróság előtt áll Gwyneth Paltrow + videó

Egy hetvenhat éves szemorvos, Terry Sanderson háromszázezer dollár (több mint 108 millió forint) kártérítést követel, amiért a színésznő évekkel korábban nekiment a sípályán, és emiatt súlyos sérüléseket szenvedett.

Magyar Nemzet
Forrás: VG, BBC, Guardian2023. 03. 22. 13:26
null
US actress Gwyneth Paltrow looks on before leaving the courtroom in Park City, Utah, on March 21, 2023, where she is accused in a lawsuit of crashing into a skier during a 2016 family ski vacation, leaving him with brain damage and four broken ribs. - Terry Sanderson claims that the actor-turned-lifestyle influencer was cruising down the slopes so recklessly that they violently collided, leaving him on the ground as she and her entourage continued their descent down Deer Valley Resort, a skiers-only mountain known for its groomed runs, après-ski champagne yurts and posh clientele. (Photo by Rick Bowmer / POOL / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A hollywoodi színésznő még 2016-ban ütközött össze síelés közben egy nyugdíjas orvossal, Terry Sandersonnal, aki a balesetben súlyosabban megsérült. A férfi ügyvédje szerint a színésznő meggondolatlan tettei vezettek oda, hogy ügyfele eltörte több bordáját és agysérülést is szenvedett.

Évekkel később keresetet nyújtottak be a bíróságra, amiben részletezték az ütközés körülményeit. A felperes elmondása szerint 

a sztár siklás közben rohant belé, majd mindketten elestek. A színésznő sértetlenül továbbhaladt, azért sem állt meg, hogy segítséget nyújtson 

– állította a sértett. Szerinte a balesetnek Gwyneth Paltrow síoktatója is tanúja volt, de ő sem sietett a segítségére.

A hetvenhat éves szemorvos elmondása szerint azért várt három évet a kereset benyújtásával, mert a fejsérülése miatt nem tudott a megszokott módon élni, és már nem is emlékezett pontosan a történtekre. Gwyneth Paltrow azonban fel tudta idézni a részleteket, ügyvédje szerint a férfi állításai alaptalanok.

Terry Sanderson háromszázezer dollár (több mint 108 millió forint) kártérítést követel a színésznőtől – olvasható a VG cikkében. A felperes korábbi keresetét egyszer már elutasították, az ügyet most a utahi esküdtszék előtt tárgyalják. Az eljárásra a tervek szerint nyolc napot szánnak.

Borítókép: Gwyneth Paltrow a tárgyaláson (Fotó: AFP/Rick Bowmer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.