Misztikum vagy egybeesés: többen Diana hercegnő arcát látták megjelenni

Hattie tudatalattija hívta elő vajon gyermekkora példaképét, vagy tényleg mindenki Dianára gondolt egy darab sonka láttán?

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 04. 28. 12:10
null
Visitors cut a cake depicting late Britain's Princess Diana in front of Kensington Palace, in central London, on August 31, 2022 during a gathering to pay a memorial tribute on the 25th anniversary of the Princess of Wales's death. - Flowers and other tributes were laid on August 31, 2022 at princess Diana's former London home and above the Paris road tunnel where she lost her life, to mark the 25th anniversary of her death. The former Lady Diana Spencer, whose fairytale marriage to Prince Charles captivated the world until it publicly unravelled with infidelity and divorce, died in a car crash in the French capital on August 31, 1997. (Photo by CARLOS JASSO / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Halálra rémült a nő, amikor megpillantotta „Diana hercegnő arcát” egy Tescóban vásárolt sonkaszeleten – írja a Mirror
A Cheltenham Spa-i Hattie Osma a Tescóban vett egy csomag sonkát, és utána jött a döbbenet. Miután megette a felső szeletet, elképedve látta, hogy Diana hercegnő arca néz rá.

Hattie azt mondja, hogy mindenki, aki meglátta a sonkaszeletet, „nagyon megijedt tőle”, sőt az egyik munkatársa még azt is felajánlotta, hogy harminc fontért megveszi tőle. Hattie visszautasította az ajánlatot, és ragaszkodik a húsdarabhoz, meg akarja őrizni, talán még ki is állítja a házában.

A Metrónak nyilatkozva Hattie azt mondta: 

Gyerekkoromban imádtam Diana hercegnőt, ő volt a nép hercegnője.

Később Hattie még azt is elmondta:

Lehúztam a felső szeletet, és megettem, mielőtt elkészítettem volna a sonkás szendvicsemet, és észrevettem, hogy Diana felnéz rám. Nagyon örülök, hogy nem ettem meg.

Hattie nem biztos benne, hogy Diana sokkoló megjelenése a sonkaszeleten véletlen egybeesés, tekintve, hogy Károly király és Kamilla királynő koronázása május 6-án lesz.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: AFP)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.