Megfejtették Harry herceg és Meghan titkos üzenetét

Öt évvel ezelőtti titkos, egymásnak szánt üzenetüket csak most tudták megfejteni a rajongók.

Magyar Nemzet
Forrás: Mirror2023. 05. 19. 12:01
null
Britain's Prince Harry, Duke of Sussex, (L) opens the passenger door of an E-Type Jaguar car for his wife Meghan Markle, Duchess of Sussex, (R) as they leave Windsor Castle in Windsor on May 19, 2018 after their wedding to attend an evening reception at Frogmore House. (Photo by Steve Parsons / POOL / AFP) Fotó: AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Harry herceg és Meghan Markle titkos esküvőnapi üzenetét megfejtették a rajongók – írja a Mirror

Ma öt éve házasodott össze Harry herceg és Meghan Markle a windsori kastélyban, és a nagy napra emlékező királyi rajongók azt állítják, hogy kiszúrtak egy titkos üzenetet a nászautójukon.

Harry herceg és Meghan Markle ma kétségkívül boldog emlékekkel tekint vissza az öt évvel ezelőtti napra, amikor a windsori kastélyban tartott mesebeli esküvőjükön összekötötték az életüket. 

De nemcsak ők nosztalgiáznak a nagy napjukon készült lenyűgöző fotókat nézegetve, hanem lelkes rajongóik is, akik ma is szívesen nézegetik a gyönyörű képeket, amelyeket az emlékezetes napon készítettek.

A nosztalgiázás közben pedig néhányan kiszúrták a pár esküvői autóján elrejtett titkos üzenetet, amellyel az esti fogadásra hajtottak.

A szertartás után Harry és Meghan átöltözött, és a windsori kastélyból a Frogmore House-ba egy kék Concept Zero E-type Jaguarral indultak el, melyet Harry vezetett. A sportkocsit eredetileg 1968-ban gyártották, de azóta elektromos meghajtásra alakították át.

Egy röpke pillanatban a felvételeken látható, hogy a járművön lévő rendszámtáblán E190518 állt. Úgy vélik, az E a megalapozottat (established) jelenti, a többi szám pedig az esküvőjük dátumát, 19/05/18-át.
Az egyik rajongó a Twitteren ezt írta: „Jaj, annyira zavarban vagyok. Kétszázadik alkalommal néztem a királyi esküvőt, és csak most vettem észre a rendszámtáblát.” Míg egy másik azt írta: „Hűha! Nem is vettem észre. Köszi.” Egy pedig hozzátette: „Hű, ezt nem vettem észre, szép munka”.

Eközben a pár hatrészes Netflix-sorozatának, a Harry & Meghannak a negyedik epizódjában a nézők számos elképesztő, eddig nem látott képet láthatnak az esküvői partiról.

Borítókép: Harry és Meghan a nászautóval (Fotó: AFP/Steve Parsons)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.