„Politikai banditizmus az amerikai ötlet”

Korábban ismertté vált, hogy az amerikai képviselőház külügyi bizottsága támogatta az orosz vagyon Ukrajnának történő átadásáról szóló törvényjavaslatot.

2023. 11. 08. 12:23
null
Russian law enforcement officers stand guard in front of the mausoleum of the Soviet Union founder Vladimir Lenin as people pass by at Red Square in downtown Moscow on July 18, 2023. (Photo by Natalia KOLESNIKOVA / AFP) Fotó: Europress/AFP/Natalia Kolesnikova
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A pénzeszközök Ukrajnának az elszenvedett károk megtérítésére állnak majd rendelkezésre. Különösen a városok újjáépítéséről és helyreállításáról, a lakosság humanitárius támogatásáról van szó – ahogy arról korábban mi is írtunk.

 

Ez a döntés önmagában is példája annak a nemzetközi vágynak, hogy mindenki számára megoldják a pénzügyi, gazdasági és humanitárius kérdéseket. Ezt a döntést soha semmi nem indokolja

 – mondta Grigorij Karasin, az orosz Szövetségi Tanács nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának vezetője a Lenta.ru kérdésére.

 

Borítókép: Vörös tér, Moszkva (Fotó: AFP/Natalja Kolesnyikova)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.