Jótündérek vs. mocsári szörnyek – jön a CPAC Hungary

A mocsári szörnyekhez hasonlította a woke híveit Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója és Kovács István, a szervezet stratégiai igazgatója a Hír FM és a Központ közös, Az igazság órája című műsorában szombaton. A beszélgetésben hangsúlyozták: az idei, április 25–26-ra tervezett CPAC Hungary fő motívuma a woke-talanítás, majd a mocsár lecsapolása lesz.

2024. 01. 13. 18:33
SZÁNTHÓ Miklós
Budapest, 2023. október 16. Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédet mond Europa Nostra, Italian-Hungarian think-tank Dialogue elnevezésű rendezvényen az Alapjogokért Központban 2023. október 16-án. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 2024-es CPAC Hungary-n a woke-mozgalom megállításával, majd a mocsár lecsapolásával kell folytatni az elmúlt évek munkáját

 – hangsúlyozta a szombati adásban Szánthó Miklós. Az Alapjogokért Központ főigazgatója kiemelte: 2022-ben a konzervatív értékeket hirdették, majd 2023-ban a nemzeti jobboldali erők összeszervezésén volt a hangsúly, ezt folytatják áprilisban, ahol felveszik a kesztyűt és elkezdik a woke-talanítást. A beszélgetésben Szánthó kitért arra is, hogy a woke nem egy új ideológia, sokkal inkább a kommunizmus új köntösben, majd hozzátette: 

Régen is voltak hülyék, de nem voltak ennyire magabiztosak.

Míg az erdőben jótündérek, a mezőn meg kisállatok laknak, a mocsárban a mocsári szörnyek és a koszmanók élnek, ráadásul itt minden lépés bizonytalan, és nem tudjuk, mire számíthatunk

 – magyarázta a különbséget Kovács István a hagyományos értékek és az új irányt hirdetők, a woke-isták között. Hozzátette, nem engedhetjük, hogy akár egyszer is belelépjünk ebbe az ingoványba, mert onnan önerőből nem tudunk kilépni. 

Erről szól a CPAC Hungary, a nemzeti erők nemzetközi összefogása, hogy utat tudjon mutatni azoknak, akik – sajnos – a mocsárba süllyedtek.

Borítókép: Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója beszédet mond (Fotó: MTI/Soós Lajos) 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.