Horror a repülőn: kukacok zuhantak az utasok nyakába + videó

Egy Amszterdamból Detroitba tartó repülőn estek ki a kukacok egy rohadó halból.

Forrás: The Independent2024. 02. 15. 21:38
Forrás: Forrás: Pixabay
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemrég a  Delta amerikai légitársaság egyik járata egy órával a felszállás után kénytelen volt visszafordulni, miután kukacok zuhantak a felső rekeszből az utasokra. A február 13-i járat Amszterdamból Detroitba repült, amikor egy utas oszladozó halakat tartalmazó bőröndje kinyílt, ennek következtében pedig kukacok zuhantak az utasokra.

Philip Schotte, egy holland utas elmondta , hogy 

legalább egy tucat kukacot láttam egy nőre zuhanni repülés közben. Nem igazán tudom, mi járt a fejemben. Megpróbáltam feldolgozni, természetesen undorító volt. Ott kellett várnunk, hogy megérkezzen a segítség.

A gép leszállása után minden utast megkértek, hogy hagyják el a repülőt, majd a halakat tartalmazó bőröndöt egy zsákba helyezték, hogy megsemmisítsék. Magát a gépet is alaposan megtisztították.

Az utasok állítólag 8000 ingyenes repülőmérföldet, szállodai szobatérítést és 30 dolláros étkezési jegyet kaptak a kellemetlenségért.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.