Tom Cruise románca szintet lépett az orosz modellel

A Mission Impossible sztárja, Tom Cruise és az ismert orosz szépség, Elsina Khairova közötti románc annyira komollyá vált, hogy Cruise találkozott az orosz modell két gyermekével.

2024. 02. 20. 19:56
Elsina Khayrova Tom Cruise montázs
Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Új részletek láttak napvilágot a hollywoodi ikon, Tom Cruise kapcsolatáról Elsina Khairovával, az egykor az orosz Állami Dumában szolgáló képviselő lányával. Egy névtelen informátor részletekkel látta el a Page Sixet, rávilágítva Cruise kapcsolatának mélységére az orosz társadalmi elit tagjával.

Az informátor szerint a Mission Impossible sztárja és az ismert szépség, Khairova közötti románc annyira komollyá vált, hogy Cruise találkozott az orosz modell két gyermekével.

Khairova korábban a orosz oligarcha, Dmitrij Tsvetkov felesége volt, aki egy fiút és egy lányt hozott a házasságából.

Az amerikai sztár három gyermek édesapja: Isabella és Connor nevű gyerekeit Nicole Kidmannal, az exfeleségével fogadta örökbe. Suri pedig a második házasságában született, amikor a színésznő Katie Holmesszal élt együtt.

Cruise és Khairova első találkozásának részleteit már korábban nyilvánosságra hozták az újságírók, kiemelve a Cruise londoni lakásában történt találkozást, ahol a színész állítólag vasárnaponként teadélutánokat tartott.

Borítókép: Elsina Khairova és Tom Cruise (Fotó: MTI)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.