Lezárták a Vörös teret a moszkvai terrortámadás után + videó

Több mint hatvan halálos áldozatot követelt az orosz fővárostól nem messze végrehajtott merénylet.

2024. 03. 23. 7:25
Orosz rendfenntartó tiszt járőrözik a Moszkva melletti Krasznogorszkban 2024 március 23-án, az előző napi terrortámadást követően Fotó: AFP/Stringer
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A több mint hatvan áldozatot követelő terrortámadás után az orosz biztonsági erők hermetikusan lezárták a Vörös teret, ahol néhány napja még koncertet tartottak. Erről tettek közzé videót a közösségi oldalakon. 

Közben az Orosz Labdarúgó-szövetség bejelentette, hogy lemondta a március 25-re tervezett Oroszország–Paraguay barátságos mérkőzést.

Borítókép: Orosz rendfenntartó tiszt járőrözik a Moszkva melletti Krasznogorszkban 2024. március 23-án, az előző napi terrortámadást követően (Fotó: AFP/Stringer)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.