Beszorult a kéménybe egy gyerek + videó

Mindenki gyorsan reagált a megdöbbentő esetben, így elkerülték a tragédiát.

2024. 04. 13. 8:03
Egy gyerek szorult a kéménybe
Egy gyerek szorult a kéménybe Forrás: Közösségi média
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy tízéves kisfiú megmentéséért vonultak ki a tűzoltók az amerikai Boston városának egyik otthonához.

A kisfiú ugyanis nem tudni, hogy pontosan miért, de úgy gondolta, hogy egy jó ötlet, ha a ház egyik ablakából kimászva valahogy feljut a tetőre, ott pedig bemászik a kéménybe. A fiú megakadt a kürtő legtetején, így nem esett bele és nem is esett le. Igaz, kijönni sem tudott. Ekkor jöttek a tűzoltók kimenteni a fiút.

A gyerek szerencséje az volt, hogy a testvére látta, hogy baj van, felhívta az édesapjukat, aki pedig lélekszakadva sietett haza, miközben hívta a hatóságokat. Jelentések szerint a fiú csípője akadt fent, és az egyik keze is. Gyorsan, sérülésmentesen kimentették a gyermeket a tűzoltók, így csak egy izgalmas családi anekdotaként vonult be az életükbe az eset, nem pedig tragédiaként.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.