Deutsch Tamás: Brüsszelben változásra van szükség!

Deutsch Tamás, a Fidesz EP-képviselője szerint itt az idő, hogy olyan magyarok legyenek Brüsszelben, akiknek Magyarország az első.

2024. 04. 11. 20:54
Fidesz MEP Tamas Deutsch at the National Assembly's European Affairs Committee meeting on March 27, 2024. (Photo: MTI/Zoltan Balogh)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Deutsch Tamás egy új videót tett közzé a Facebookon, amelyben arról beszélt, hogy változásra van szükség Brüsszelben. Elmondta, hogy Magyarország és a magyarok érdekeiért harcolnak, hogy azok maradéktalanul érvényesüljenek. 

Hozzátette, hogy június 9-én az európai parlamenti választásokon a tét az, hogy minél több olyan képviselő legyen a parlamentben, akiknek Brüsszelben is Magyarország az első.

 

Mi sem mutatja jobban a változásra való időt, hogy kéz kezet mos alapon ma nem függesztették fel Donáth Anna mentelmi jogát az Európai Parlamentben.

A képviselők nagy többsége elutasította az EP-képviselő mentelmi jogának felfüggesztésére irányuló kérelmet. Ez azért nem meglepő, mert értesüléseink szerint a kérelem „ne függesszék fel” ajánlással került az Európai Parlament jogi bizottságától a plenáris elé. 

Arról a Donáth Annáról van szó, aki többször Magyarország ellen kampányolt az EP-ben.

Borítókép: Itt az idő, hogy Brüsszelben olyan magyar képviselők legyenek, akiknek fontos Magyarország –üzente Deutsch Tamás. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.