Éles bevetésen egy orosz Szu–34-es vadászrepülő + videó

Ukrán katonai állásokra mértek megsemmisítő csapást az oroszok.

2024. 04. 12. 5:47
Orosz pilóták egy Szu-34-es vadászrepülő pilótafülkéjében az orosz–ukrán háború idején (Fotó: Anadolu via AFP/ Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az ukrán hadsereg fegyvereseinek újabb állásaira mértek pusztító csapást az oroszok egy Szu–34-es vadászrepülővel. Az orosz–ukrán háborúban a drónok és a vadászrepülők egyre nagyobb szerepet kapnak. Ukrajna nem tud kellőképpen védekezni a légitámadásokkal szemben. Az alábbi vadászrepülő ODAB–500 nem irányított légibombákat szállított univerzális tervezési és korrekciós modulokkal.

Lapunk korábban egy olyan videóról is beszámolt, amelyben az látható, hogy két orosz Szu–25-ös vadászgép cikázik az ukrajnai Chasiv Yar városa felett az orosz–ukrán háború egyik frontjához közel.

Borítókép: Orosz pilóták egy Szu–34-es vadászrepülő pilótafülkéjében az orosz–ukrán háború idején (Fotó: Anadolu via AFP/Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.