Ezt üzente Donald Trump a CPAC Hungary 2024 rendezvényen + videó

Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary 2024 rendezvényen egy videóüzenet formájában vett részt. A felvételen Trump arról beszélt, hogy a konzervatívok minden nap azért harcolnak, hogy megőrizzük a kultúrát, a szuverenitást, és fenntartsák a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit.

2024. 04. 26. 9:30
IMG_0020
Trump
Fotó: Csudai Sándor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Először is szeretnék köszönetet mondani Orbán Viktor miniszterelnök barátomnak, valamint az Alapjogokért Központ főigazgatójának, Szánthó Miklósnak – jelentette ki Donald Trump volt amerikai elnök, aki a CPAC Hungary 2024 rendezvényen egy videóüzenetben köszöntötte a résztvevőket. Felidézte, hogy nemrég beszélt az Egyesült Államokban a CPAC-en, és most megtiszteltetésnek veszi, hogy Magyarországon szólhat ennyi hazafihoz, akik – szavai szerint – büszkén harcolnak a nyugati civilizáció megmentéséért vívott harc frontvonalában.

Együtt veszünk részt egy epikus küzdelemben, hogy felszabadítsuk a nemzetünket mindazon baljós erők ellen, amelyek el akarják pusztítani. Minden nap azért harcolunk, hogy megőrizzük kultúránkat, megvédjük szuverenitásunkat, megvédjük életmódunkat, és fenntartsuk a szabadság, a család és a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit. Elnökként büszke voltam arra, hogy együtt dolgozhattam Orbán miniszterelnökkel, aki egyébként egy nagyszerű ember, hogy előmozdítsuk a két nemzet értékeinek és érdekeinek érvényesítését

– fogalmazott Trump, aki hozzátette: 

Leszámoltunk az illegális bevándorlással, megvédtük határainkat, munkahelyeket teremtettünk, megvédtük hagyományainkat, valamint a ma oly fontos zsidó–keresztény értékeket. Alig várom, hogy ismét szorosan együtt dolgozhassak Orbán Viktor miniszterelnökkel, amikor az Egyesült Államok 47. elnökeként leteszem a hivatali esküt. Amíg egységesek maradunk az elveinkhez hű víziónkban, és félelem nélkül védjük értékeinket, addig a konzervatívok meg fogják nyerni a csatát, hogy megmentsük civilizációnkat a kommunistáktól, marxistáktól és fasisztáktól, és visszaállítsuk a konzervativizmus uralmát.

 

Csak így tovább, fantasztikus munkát végeztek, és nagyszerű miniszterelnökötök van

– zárt az üzenetét Donald Trump.

 

Borítókép: Donald Trump volt amerikai elnök videóüzenetben köszöntötte a CPAC Hungary 2024 rendezvény résztvevőit és nézőit Fotó: Csudai Sándor

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.