Újabb áldozata van Joe Bidennek + videó

Joe Biden amerikai elnököt egyáltalán nem szeretik a gyerekek.

2024. 04. 01. 21:15
BIDEN, Joe; HAYES, Rutherford B.
Washington, 2024. április 1. Joe Biden amerikai elnök (b) a washingtoni Fehér Ház kertjében gyerekeknek rendezett húsvéthétfõi tojásgurításon 2024. április 1-jén. Az elsõ játékos versenyt 1878-ben tartották az elnöki hivatal és rezidencia gyepén Rutherford B. Hayes akkori amerikai elnök kezdeményezésére. A hagyománnyá vált mulatságon a fiatal versenyzõk fakanállal görgetik a füvön a színesre festett tojásokat. MTI/AP/Evan Vucci Fotó: Evan Vucci
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joe Biden amerikai elnök hétfőn részt vett a Fehér Ház húsvéti tojásgurító rendezvényén, ahol egy kislányhoz sétálva megijesztette a kisgyereket, aki hangos zokogásban tört ki. Az első tojásgurító versenyt 1878-ban tartották az elnöki hivatal és rezidencia gyepén Rutherford B. Hayes akkori amerikai elnök kezdeményezésére. A hagyománnyá vált mulatságon a fiatal versenyzők fakanállal görgetik a füvön a színesre festett tojásokat. 

A legidősebb amerikai elnök nem először ijeszt meg kisgyerekeket a viselkedésével. Korábban Finnországban egy repülőtéren ment oda egy kislányhoz, hogy megrágcsálja annak a ruháját, a gyermek nem is bírta ki sírás nélkül.

Egy másik esetben is borzasztó kellemetlen helyzetbe hozott egy kislányt, amikor odament egy rendezvényen az asztalához, hogy elmondja a gyermeknek, hogy imádja a füleit, majd megkérdezte tőle, hogy betöltötte-e már a 17. életévét. A kislány ekkor hatéves volt.

Borítókép: Joe Biden amerikai elnök a washingtoni Fehér Ház kertjében gyerekeknek rendezett húsvéthétfői tojásgurításon (Fotó: MTI/AP/Evan Vucci)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.