Élő közvetítés
Németország
ÉLŐ
Dánia

Horror Oroszországban: kisiklott egy személyvonat, sokan megsérültek + videó

Csaknem ötvenre emelkedett a sérültek száma az oroszországi vonatbalesetben. Halottak is vannak.

Forrás: SHOT Telegram csatorna2024. 06. 27. 6:58
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kisiklott egy személyvonat az oroszországi Komiban. A Vorkuta–Novorosszijszk vonat kilenc kocsija borult fel Inta város környékén. A balesetnek több tucat sérültje is van.

Sajtójelentések szerint a vonaton 232 utas tartózkodott a kisiklás időpontjában. Habár az első hírek arról szóltak, hogy a balesetben nem halt meg senki, későbbi információk szerint két ember holttestét találták meg Komiban – jelentette az Orosz Vasutak. Egy további utas holléte is ismeretlen, a keresés folytatódik. A 16 éves lány nagy valószínűséggel a felborult kocsiból a folyóba zuhant, a sodrás pedig magával vihette. 

A mentők hamarosan búvárok segítségét kérik, hogy megtalálják.

A sajtóközleményükben az áll, hogy az események nem sokkal azután történtek, hogy a vonat elhagyta az állomást, s a heves esőzések okozták a szerencsétlenséget.

A mentésben részt vevők felmásztak a felborult kocsikra, és a kitört ablakokon keresztül juttatták ki onnan az utasokat.

A SHOT Telegram-csatorna szerint Komiban a vonat kisiklása helyszínén tartózkodó emberek súlyos sokkban és pánikban vannak, mert nem tudnak gyorsan eljutni a legközelebbi lakott területre. Erről számoltak be a szemtanúk.

Az információk szerint az egyik vágányon a baleset óta helyreállt a vonatforgalom a helyszínen. A 46 sérült között két gyermek is volt. 

Borítókép: Vonatbaleset Oroszországban (Forrás: SHOT Telegram csatorna)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.