Sárkányhölgy, avagy folytatódik a „Ki a legostobább a Föld nevű bolygón?” valóságshow

Tiamat Medusa néven érhető el az Instagramon az az eredetileg férfiként született személy, aki jelenleg sárkányhölgynek hívatja magát – írta meg a Mandiner.

Forrás: mandiner.hu2024. 06. 02. 8:57
Tiamat Medusa sárkányhölgy, aki amúgy férfi volt
Tiamat Medusa sárkányhölgy, aki amúgy férfi volt Forrás: Közösségi média
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ha valaki azt hinné, hogy a halottakkal társalgó, senkivel kézfogó, kislányok fülét harapdáló Joe Biden a legszörnyűbb rémálom, azt most a Mandiner.hu találata ki fogja ábrándítani. 

Nemrég egy videóban többek között elárulta a magát sárkányhölgynek képzelő volt férfi, hogy mindössze hat foga maradt, de mindent képes megrágni. Még húst is képes enni, csak apró darabokra kell felvágnia – áll a Mandiner.hu tudósításában.

A Daily Start idézve a Mandiner.hu megjegyzi, hogy ez a valami már régen beleszeretett Voldemort nagyúrba, és szerinte remek pár lennének. Kétség nem fér hozzá, hogy egy kitalált személlyel valóban jól megértenék egymást. 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.