Mélyrepülésbe kezdhet a Netflix, mert Kamala Harris kampányát támogatja

Bojkottálják a Netflixet, miután a társalapító Kamala Harrisnek adományozott.

2024. 07. 27. 20:09
Kamala Harris lehet a nevető második, de elnökjelöltségének árnyoldala is lenne. Fotó: AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dühös amerikaiak tömege szólítja fel az embereket arra, hogy mondják le a Netflix-előfizetésüket. A felháborodás oka az, hogy a streamingszolgáltató társalapítója és a demokraták aktív adományozója, Reed Hastings hétmillió dollárt adott annak a politikai akcióbizottságnak, amely Kamala Harris alelnök esetleges elnökválasztási kampányát támogatja. Hastings és felesége, Patty Quillin a Demokrata Párt legnagyobb adományozói közé tartoznak. 

Hastings egyébként korábban felszólította Joe Biden elnököt, hogy álljon félre és szálljon ki az elnökjelöltségért folytatott versenyből.

Amikor pedig Biden bejelentette a csúfos bukását, a Netflix társalapítója a közösségi oldalán örvendezett. Egy később posztban pedig azt írta: most itt az ideje a győzelemnek.

Mi már régen lemondtuk a Netflixet, de ha még nem tettétek meg, akkor most itt az ideje

– írta az X-en egy dühös felhasználó.

Tegnap lemondtam az előfizetésemet, és már a barátaim is így tettek 

– írta egy másik.

Van olyan is, aki azért mondta le az előfizetését, mert Hastings egy olyan adománnyal támogatja Harris indulását, amellyel még a demokrata szavazók nagy része sem ért egyet, nem beszélve a többi állampolgárról.

Borítókép: Kamala Harris lehet a nevető második, de elnökjelöltségének árnyoldala is lenne (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.