Következő mérkőzések
Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Oroszország újabb hadgyakorlatokat hajt végre a Jarsz rakétarendszerrel

A Stratégiai Rakétaerők Tejkovszkij és Irkutszk egységeiben tervezett gyakorlatok részeként a Jarsz rakétaindítók intenzív manőverezési műveleteket hajtanak végre.

2024. 07. 05. 11:01
Tervezett gyakorlatok részeként a Jarsz rakétaindítók intenzív manőverezési műveleteket hajtanak végre.
Tervezett gyakorlatok részeként a Jarsz rakétaindítók intenzív manőverezési műveleteket hajtanak végre. Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jarsz mobil földi rakétarendszerek akár 100 kilométeres meneteléssel, az egységek szétszóródásával, a terepállások és műszaki felszerelésük telepítésével, álcázással és harci őrzéssel kapcsolatos gyakorlatot végeznek. A stratégiai rakétás egységek a szabotázs- és felderítőcsoportok elhárítására is felkészülnek – áll a Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériumának közleményében.

Hasonló gyakorlatokat hamarosan más rakétaalakulatokban is végrehajtanak – tették hozzá.

Borítókép: Részlet a videóból (Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.