Vajon Biden még életben van?

Elon Muskot is foglalkoztatja a kérdés.

2024. 08. 01. 20:21
President Biden Announces Prisoner Swap With Russia To Free Reporter Evan Gershkovich And Paul Whelan
WASHINGTON, DC - AUGUST 01: U.S. President Joe Biden answers reporters' questions after announcing the release of prisoners freed by Russia, including Wall Street Journal Reporter Evan Gershkovich and Paul Whelan, in the East Room at the White House on August 01, 2024 in Washington, DC. The two, along with Alsu Kurmasheva, a dual U.S.-Russian citizen and Radio Free Europe journalist, Vladimir Kara-Murza, a Washington Post columnist, and others were released in a prisoner exchange with Russia.   Chip Somodevilla/Getty Images/AFP (Photo by CHIP SOMODEVILLA / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke Fotó: Getty Images via AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Félig humoros, félig komoly kérdés ütötte fel a fejét a közösségi médiában, miután az elmúlt napokban nem mutatkozott az Egyesült Államok elnöke, nevezetesen, hogy

Hova tűnt Joe Biden? Vajon még életben van?

Erről posztolt az X-en egy felhasználó is, aki ezt kérdezte bejegyzésében. Mint írta, tudja, hogy Biden visszalépett mint elnökjelölt, de attól még mindig ő az Egyesült Államok elnöke. Hol van? – tette fel a kérdést a felhasználó. 

Elon Musk ehhez a poszthoz szólt hozzá – mindössze egy hangulatjellel:

Biden természetesen életben van, csütörtökön az eddig Oroszországban raboskodott Evan Gershkovich, a Wall Street Journal riporterének és Paul Whelan volt amerikai tengerészgyalogosnak a családjával talákozott a Fehér Házban.

Borítókép: Joe Biden, az Egyesült Államok elnöke (Fotó: Getty Images/AFP/Chip Somodevilla)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.