Nagyon súlyos a migrációs helyzet Németországban

A migráció okozta súlyos németországi állapotokról számolt be egy közösségi oldalra feltöltött videóban egy külföldön élő magyar. Szerinte bármit is mondanak, Magyarország elismerést érdemel azért, amiért megvédi állampolgárait az illegális migráció hatásaitól és következményeitől.

Forrás: TikTok2024. 09. 27. 13:43
Egy iszlamista tüntetés résztvevői a „Kalifátus a megoldás” szlogennel ellátott plakátot tartanak a magasba
Egy iszlamista tüntetés résztvevői a „Kalifátus a megoldás” szlogennel ellátott plakátot tartanak a magasba Fotó: Axel Heimken Forrás: dpa Picture-Alliance /AFP
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Mennyi ideje van még hátra Németországnak, amíg utoléri Franciaországot a migrációban? – tette fel a kérdést egy tiktoker.

A kutatásaim megerősítették, hogy semennyi, mert már megelőzte.

Németország fejlettebb ugyan sok tekintetben, de amit nem érdemes átvennünk, az a bevándorláspolitika, tette hozzá.

A tiktoker Németországban tapasztalta meg a migráció ottani durva valóságát és hatásait a saját bőrén. Szerinte a világ minden rezdülése érzékelhető a közvetlen környezetében, legyen bárhol háború annak hatásait a migráció felerősíteni.

Az Orbán-kormányra sok mindent lehet mondani, viszont ebben nagyon jól cselekedtek, hogy ennek a nyomásnak nem engedtek! Sőt a mai napig nem engednek, attól függetlenül, hogy ezért az EU hatalmas bírságot szabott ki Magyarországra.

– hangsúlyozta. A tiktoker arról is beszélt, hogy Európa új korszakba lépett, és már soha nem lesz olyan a kontinensünk mint régen volt. 

Rengeteg probléma van otthon tudom, de ha kitekintünk a magyar valóságon túl a nagyvilágba, akkor egyáltalán nem szeretnénk azt, hogy a migráció terén olyan sorsra jusson Magyarország, mint ahogyan azt elrontották a németek.

Ha erre nem figyelünk oda, akkor pillanatok alatt mi leszünk a kisebbség saját országunkban, figyelmeztetett.

Borítókép: Egy iszlamista tüntetés résztvevői a Kalifátus a megoldás szlogennel ellátott plakátot tartanak a magasba (Fotó: dpa Picture Alliance/AFP/Axel Heimken)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.