Rendhagyó helyszínen kerül sor a Magyar–Orosz Gazdasági Együttműködési Bizottság ülésére

Részleteket is elárult az ülésről Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter.

Forrás: Facebook2024. 09. 20. 10:00
Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter és Mihail Albertovics Murasko, az Oroszországi Föderáció egészségügyi minisztere
Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter és Mihail Albertovics Murasko, az Oroszországi Föderáció egészségügyi minisztere Forrás: Facebook
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Magyarországnak fenn kell tartania az együttműködést Oroszországgal. Egész egyszerűen azért, mert ez a nemzeti érdekünk, ez a magyar emberek érdeke” – írta a magyar külügyminiszter egy Facebook-posztjában. 

 

Borítókép: Szijjártó Péter magyar külgazdasági és külügyminiszter és Mihail Albertovics Murasko, az Oroszországi Föderáció egészségügyi minisztere (Fotó: AFP)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.