Cenzúra fenyegeti az egészséges szexualitást hirdetőket

A transzneműségről és a gender ideológia veszélyeiről írt könyveket távolítottak el az egyik üzletlánc weboldaláról, magyarázatot viszont nem adtak rá.

Forrás: V4NA HÍRÜGYNÖKSÉG2020. 11. 17. 11:47
null
THE END OF GENDER Forrás: V4NA
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kőkemény cenzúra fenyegeti azokat az embereknek, akik fel mernek szólalni a normalitás jegyében gender ideológia, és transzneműség ellen. Ezt tapasztalta meg nemrég Abigail Shrier, aki arról írt könyvet, hogy a transzneműség őrülete hogyan csábítja el a gyerekeket, visszafordíthatatlan károkat okozva ezzel.

A könyv fellelhető volt a Target üzletlánc oldalán, miután azonban panaszok érkeztek rá, eltávolították a kínálatból. Ami külön érdekes, hogy a Target egy minimális követőszámmal rendelkező, Black Lives Matter mozgalmat reklámozó felhasználó panaszára válaszolt a döntéssel.

Ez a felhasználó arról posztolt a Twitteren, hogy szerinte a transznemű közösségnek válasszal tartozik a Target, hogy miért is árul egy ilyen transzfób könyvet az oldalán. Erre a posztra válaszolt a Target, amiben megköszönték, hogy felhívták a figyelmüket a problémára. Itt közölték azt is, hogy eltávolították a könyvet a kínálatukból.

Egy másik felhasználó szintén azért vonta kérdőre a Targetet, hogy hogyan árulhat ilyen könyvet. Korábban ugyanis az üzlettánc támogatásáról biztosította a transznemű vásárlókat.

A Twitteren folyó csendes háborúra felfigyelt maga a szerző is. Abigail Shrier megdöbbenve konstatálta, hogy levették a könyvét az oldalról. Egyben feltette azt a rendkívül fontos kérdést, hogy nem zavarja-e másokat az, hogy a felvilágosult aktivisták döntik már el, hogy mit olvashatnak az amerikaiak.

Abigail Shrier-hez hasonló sorsra jutott azonban egy másik szerzőnő, Debra Soh is. Ő szintén a gender elméletről és a nemi identitásról írt könyvet, amit nemrég szintén eltávolítottak az oldalról. A szerző itt is meglepődve kérdezte a Twitteren hogy hova tűnt a könyve az áruház felületéről.

Debra Soh korábban a The Post Millennial-nak adott interjút, ahol azt mondta, hogy a biológiával és a nemiséggel kapcsolatos alapvető tudományos tények nem gyűlöletkeltőek.

Shrier és Soh műve is visszakerült végül a Target oldalára, magyarázatot azonban egyik esetben sem adta arra, hogy miért kellett levenni a könyveket a kínálatból.

Bukott ügy a gyerekmesékbe rejtett baloldali propaganda

– Addig nincs veszély, amíg a kelet-európai kormányok nem engedik, hogy a káros gondolatokat törvény védje – fogalmazott a V4NA-nak adott interjújában dr. Filip Furman szociológus. A szakértő rámutatott, hogy a gyerekkorban elhintett propaganda összezavarja a fiatal elmét és a bizonytalanság fegyverré válhat a baloldal kezében.

Korábbi cikkünket ITT olvashatja tovább.

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.