Emlékezés a járvány áldozataira

A II. világháború óta a legszomorúbb húsvétra készül a világ a koronavírus-járvány miatt.

2020. 04. 09. 8:24
 The statue of Christ the Redeemer is lit up in the colors of the countries that are affected by the coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Rio de Janeiro
The statue of Christ the Redeemer is lit up in the colors of the countries that are affected by the coronavirus disease (COVID-19) outbreak in Rio de Janeiro, Brazil, March 18, 2020. REUTERS/Sergio Moraes - RC2NMF9C03Q6 Fotó: Sergio Moraes
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A II. világháború óta a legszomorúbb húsvétra készül a világ. Szerdán már másfél millió körül alakult a koronavírus-járványban megfertőződöttek száma, az elhunytaké meghaladta a 85 ezret. Európa több országából is a kór lassabb terjedését jelentették, de sok helyütt maradnak a szigorítások. A kínai Vuhanban viszont tíz hét után feloldották a vesztegzárat.

Fotó: REUTERS

Képünkön a riói Megváltó Krisztus-szobornál bemutatott mise látható, amelyen a Covid-19 áldozataira emlékeztek. A szobrot a kór által sújtott országok zászlóival világították meg.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.